Mindset & Fitness Coach

Onze Diensten

Bekijk alle diensten

Bekijk hier onze diensten:

PERSONAL TRAINING

Personal Training

Heb jij al verstand van voeding? Maar merk je toch dat er met trainen wat dingen beter kunnen? Wil jij graag betere techniek leren met je oefeningen en iemand die je push tijdens je trainingen?

ONLINE COACHING

Online Coaching

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd of geld hebben om een personal training te doen. Dit is tevens de beste keuze, want je leert hier op termijn het meeste van en zult met de juiste inzet uiteindelijk alles zelfstandig kunnen.

VOEDING PLANNEN

Voedingsplannen

Wil je zelf trainen maar wel je voeding afgestemd hebben op maat voor jou? Dan kan ik je helpen.  Geef je voedingskeuzes door en ik zal hier rekening mee houden tijdens het maken van jouw persoonlijke voedingsschema.

Bootcamp

Mindset Coaching

Coming Soon!

PERSONAL TRAINING

Personal training:

Heb jij al verstand van voeding. Maar merk je toch dat er met trainen wat dingen beter kunnen. Wil jij graag een betere techniek leren met je oefeningen en iemand die je pusht tijdens je trainingen zodat je er echt uit haalt wat nodig is. We kunnen specifiek werken aan jou doelen en je zult gegarandeerd beter worden. Ik sta ervoor dat mijn cliënten resultaten behalen en de techniek is hierbij het belangrijkste. Het beheersen van goede techniek kost tijd en geduld maar dat is net de basis van succes in de sportschool. Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in je vel, maar er ook zeker van bent waarmee je bezig bent. Stap voor stap zal je zien dat je zekerder word van je zaak en jezelf daarbij ook beter gaat voelen.

Je schema word uiteraard afgesteld op jou doelen. Je zal dingen leren zoals letten op je ademhaling. Wanneer je stopt met een set en het dan dus ook effectief is. Hoe vaak heb jij zelf al niet gezien dat iemand bij zijn tweede set bankdrukken veel te veel gewicht drukt en na 3 herhalingen het gewicht niet meer omhoog krijgt. Waarna zijn spotter hem omhoog helpt door meer zijn rug te trainen dan er daadwerkelijk effectief borst is gepakt. En om dit daarna vervolgens nog weer een set te doen. Als je denkt dat dit de manier is en je altijd tot falen moet gaan dat is echt niet zo.

Falen is als je het gewicht niet meer explosief omhoog kan krijgen. Wanneer een gewicht langzaam naar boven gaat, maar je lichaam toch in een neutrale positie blijft kan je het gewicht nog net aan. Hier moet je dus stoppen en niet nog verder doorgaan. Het moment dat je allemaal rare bewegingen gaat maken om te compenseren komen de blessures. Zo zie je dat er nog best wel wat meer bij komt kijken naast een op het individu afgestemde trainingsschema. Iemand kan wel gemotiveerd zijn maar als een persoon teveel oefeningen per spiergroep, per week doet dan is zijn trainingsschema al gauw te belastend. Het trainingsschema is dan niet vol te houden en zal er in resulteren dat er geen progressie word gemaakt maar eerder achteruitgang of stagnering.

Al deze aandachtspunten en nog veel meer zullen aan bod komen. Ik neem je hand in hand mee en zal ervoor zorgen dat je je trainingsschema beheerst. Trainingsschema’s en voedingsplannen zijn uiteraard ook te combineren.

Ben jij ook gemotiveerd en dedicated om jou doelen te halen?

Neem dan vrijblijvend contact op en laat je adviseren op het gebied van personal training.

ONLINE COACHING

Online coaching

Online personal training is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd of geld hebben om een personal training te doen. Dit is tevens de beste keuze, want je leert hier op termijn het meeste van en zult met de juiste inzet uiteindelijk alles zelfstandig kunnen doen.

Je ontvangt een intakeformulier met vragen zodat ik zoveel mogelijk kan leren over jou doelen, leefgewoontes, voedingsgewoontes en onder andere trainingsgewoontes. Kies altijd een doel waar je 100 procent voor wil gaan anders doe je jezelf en mij te kort! Hoe meer info jij mij geeft middels het intakeformulier hoe beter ik jou kan helpen! Vul dus het liefst alles in, dit is voor jouw resultaten belangrijk.

Hierna volgt een intakegesprek om het formulier samen door te nemen en kennis te maken met elkaar.

Macro’s

Je ontvangt wekelijks nieuwe macro’s en ik hou op de voet je progressie bij. Elke week word het opnieuw voor jou op maat afgestemd. De voortgang geef je wekelijks door op een vast afgesproken dag. Dit is bijvoorbeeld je gewicht en je macro’s van de dag en opmerkingen over hoe je je voelt en wat er goed of niet goed gaat. De naam online coaching zegt het al, het meeste contact zal online zijn via whatsapp of e-mail. Ik reageer altijd binnen 24 uur en ben echt ten alle tijden jou broekzak personal trainer tijdens de online coaching. Online coaching pakketten zijn beschikbaar per 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Tevens kom ik graag een keer met je trainen tijdens de online coaching als dit mogelijk is, want als een client inzet toont wil ik graag persoonlijk contact houden. Dit is voor ons beiden fijner.

Ben jij ook gemotiveerd en dedicated om jou doelen te halen?

Neem dan vrijblijvend contact op en laat je adviseren op het gebied van personal training.

onlinetraining

VOEDINGSSCHEMA

Voeding

Wil je zelf trainen, maar wel je voeding op maat hier voor afgestemd hebben . Je kan je voedingskeuzes doorgeven en ik zal zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen. Dit kan te maken hebben met je manier van leven, hoe vaak je kan eten per dag en welke voeding je tot je beschikking hebt. Er bestaat geen “one size fits all”. Maar op maat gemaakt voor jou dat kan wel! Voeding is altijd afgestemd op een individu en met de tijd zal zelfs het schema van een individu veranderen. Dit heeft alles te maken met de doelen en leefstijl die een persoon heeft op een bepaald moment in tijd.

Een vrouw en een man hebben bijvoorbeeld niet hetzelfde aantal aan eiwitten nodig, ook reageren zij verschillend op vet inname. Vaak spelen koolhydraten ook een rol, maar de een is hier weer gevoeliger voor dan een ander. Maaltijden die vers gemaakt zijn altijd beter dan kant en klare maaltijden. Je zou denken een calorie is een calorie maar niks is minder waar. Om als voorbeeld noten te noemen. Deze bevatten veel calorieën, maar het kost je lichaam ook energie om deze te verteren hierbij gaat energie verloren. Je neemt dus niet alle calorieën daadwerkelijk op.

Sommige mensen krijgen een opgezette buik van het eten van brood of bijvoorbeeld melk. Deze personen hebben een intolerantie voor een van deze producten en kunnen deze beter mijden. Het voelt ook absoluut niet fijn om water vast te houden in je darmen.

Sommige mensen hebben moeite met veel te eten om bij te komen, ook hier zijn bepaalde voedingskeuzes in te maken die ervoor zorgen dat je wel aan het vereiste aantal voedingstoffen komt. Sommige voedingsmiddelen in een voedingsschema vullen gewoon heel erg en andere gewoon weg niet. Door dit te leren, maak je het voor jezelf ook een stuk makkelijker met de tijd.

Want het bijkomen is vaak het moeilijkste niet, het afvallen en daarbij toch verzadigd zijn is waar de meeste mensen vast op lopen. Het zal je verbazen hoeveel eten je nog kan eten en daarbij toch gewicht te kunnen verliezen. Het ligt echt aan je voedingsplan, hier vallen veel resultaten te behalen.

Plus het zal je leven zoveel makkelijker maken, als je gaat inzien wat de mogelijkheden zijn qua eten. Hoe lekker dit kan zijn en hoeveel geld je dit kan schelen, dan wanneer je bijvoorbeeld altijd kant en klare maaltijden at of bij thuisbezorgd bestelde.

Aankomen

Sommige mensen hebben moeite met aankomen, ook hier zijn bepaalde voedingskeuzes in te maken die ervoor zorgen dat je wel aan het vereiste aantal voedingstoffen komt. Sommige voedingsmiddelen in een voedingsschema vullen heel erg en andere gewoon weg niet. Door dit te leren, maak je het voor jezelf ook een stuk makkelijker voor een langere periode.
Want het bijkomen is vaak het moeilijkste niet. Het afvallen en daarbij toch verzadigd zijn, is waar de meeste mensen vast op lopen. Het zal je verbazen hoeveel eten je nog kan eten en daarbij toch gewicht te kunnen verliezen. Het ligt echt aan je voedingsplan, hier vallen veel resultaten te behalen.
Daarnaast zal het je leven zoveel makkelijker maken, als je gaat inzien wat de mogelijkheden zijn qua eten. Dit kan erg lekker zijn en je kunt er veel geld mee besparen.

Ben jij ook gemotiveerd en dedicated om jou doelen te halen?

Neem dan vrijblijvend contact op en laat je adviseren op het gebied van personal training.

voeding