Mindset & Fitness Coach

Onze Diensten

Bekijk alle diensten

Over Mij:

Ryan Beucken

Laat me eerst even wat vertellen over mezelf zodat je me beter leert kennen:
Mijn naam is Ryan Beucken, ben 28 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben al sinds mijn 18e gefascineerd door fitness en bodybuilding en alles eromheen. Dit begon op de zolder van mijn ouderlijk huis. Mijn vader was vroeger bodybuilder en had een Old school gym op zolder met foto’s van hem erbij en de prijzen die hij had gewonnen. Ik weet nog dat ik heel graag grote armen wilde hebben en dat was dan ook een van mijn eerste doelen. Nadat ik een dumbell opgetild heb, ben ik hier ook nooit meer mee gestopt. Ik was geïnspireerd door de golden age of bodybuilding en legendes zoals Arnold Schwarzenegger, Frank Zane, Bob Paris en John Beucken m’n eigen vader.

Voeding

Al snel vertelde ik mijn ouders dat ik een abonnement wilde gaan afsluiten bij een sportschool. Ik trainde hard en zwaar maar mijn techniek was ver te zoeken. Iets wat ik wel deed was veel eten en dit resulteerde in progressie. Ik werd veel zwaarder en sterker, maar ook vetter. Dit gaf niet de look die ik wilde. Dus ging ik het internet afstruinen op zoek naar wat werkte om droog en gedefinieerd te worden. Ik las veel over hogere eiwit inname, en kreeg een klein bruin boekje met voedingswaarden van m’n vader. Myfitnesspall bestond nog niet, dus ik deed het met wat ik online kon vinden en m’n wilskracht om te komen waar ik naartoe wilde. En dat lukte aardig goed. Ik zakte van 90 kg naar een 78 kg en zag m’n buikspieren voor het eerst en definitie in mijn lijf. Ik was zo trots op mezelf en geloofde dat ik alles kon. Ik was toen een jaar of 20 en woonde net in Amsterdam. Toen kreeg ik een blessure en ik wist toen nog niet dat als je een lager vetpercentage in je lichaam hebt, je blessure gevoeliger bent en daarbovenop had ik ook nog eens geen goede uitvoeringstechniek.

Blessure

Mijn wereld stortte in, maar opgeven kon ik niet. Ik las over manieren om te kunnen blijven trainen en dat deed ik ook. Met de tijd verbeterde de blessure en kon ik weer beter trainen. Ik had toen altijd zoveel vragen en door te blijven lezen en uit te proberen ben ik veel beter geworden. Ik ben een echte trial and error bodybuilder. Ik heb gewoonweg nooit opgegeven en dat is waardoor ik heel veel heb geleerd. Ik heb geleerd hoe ik moet droogtrainen. Ik heb geleerd hoe ik spiermassa kan bouwen. Ik heb geleerd hoe ik moet eten. Ik heb geleerd om blessures te voorkomen en hoe je er vervolgens mee omgaat als je ze hebt. Ik ben vegetariër geweest en heb intermittent fasting geprobeerd. Ik heb lange afstand relaties gehad en heb wedstrijden gedaan. Ik ben op reis geweest. Ik werk onregelmatig en ben ook op stap geweest. Ik heb “if it fits your macro’s” geprobeerd. Ik ben al tien jaar lang in shape en mensen die mij kennen weten ook niet beter. Dit is mijn keuze en mijn manier van leven. Ik heb alles geleerd met vallen en opstaan en om dit af te sluiten en te bevestigen heb ik mijn personal training papieren gehaald bij Menno Henselmans bayesian PT course. Dit om mijn kennis die ik al had nog meer uit te breiden. En deze kennis wil ik met jullie delen! Ik heb zelf ook coaches gehad en een stok achter de deur hebben middels iemand met kennis van zaken is gewoon heel erg fijn.

Levensstijl

Na tien jaar bezig te zijn met deze manier van leven, weet ik dat ik ook nooit meer met fitness zal stoppen. Na vaker vragen te hebben gekregen van omstanders over hoe ik dit doe, kwam ik erachter dat ik vaak een uur verder ben met praten over alle onderwerpen die met fitness te maken hebben. Toen kwam bij mij het idee op, om hiermee mensen te gaan helpen. Ik wil jou alle kennis geven die ik heb. Ik wil alle vragen beantwoorden die ik zelf ook heb gehad. Ik had gewild dat ik tien jaar geleden wist wat ik nu wist. Iemand die mij begeleidde en fluisterde wat ik moest doen. Die persoon kan ik voor jou zijn, laat mij jou mijn wereld zien!

Ben jij ook gemotiveerd en dedicated om jou doelen te halen?

Neem dan vrijblijvend contact op en laat je adviseren op het gebied van personal training.